Jill Holmström: ”Jag lever mitt liv i hög hastighet, tyvärr går det åt helvete ibland”

10569171_10154422249890521_1832762373_nOlyckan kan vara framme när man minst anar det.  Jill Holmtröm, MMA-krigare i världsklass, skadade sig utanför själva fajtingen.

Hon berättar för Mr Ringside:
”Allting händer av en anledning, just nu vet jag däremot inte vad poängen med ett brutit nyckelben är men en sak är säkert; jag kommer alltid tillbaka starkare och hungrigare på att lära mig mer och köra ännu hårdare fighting. Jag lever ett liv i hög hastighet och tyvärr går det åt helvete ibland.
I söndags, efter ett fantastiskt sparringpass med min tränare Majid, Lisa Engelcke (amatör-mma landslagets 135lb fighter), Sophia Nordenö (landslagsgrappler) och judodrottningen Fannie Redman, så var endorfinerna och adrenalinet på topp. Så när jag cykla hem efteråt kom jag i en ordentlig hastighet och i en sväng så missade jag en vattenpöl (yes det här hände under Stockholmsstormen) och tappade kontrollen och flög över styret. Slog en riktigt snygg kullerbytta och var uppe på fötter igen. Trodde jag klarat mig helt oskadd men vid ett senare tillfälle när Lisa, som till vardags jobbar som ambulanssjuksköterska, undersökte mig kunde hon snabbt konstatera att nyckelbenet var av. Röntgades igår och benet är helt av och ligger omlott. Nu går jag och väntar på att bli ihopmonterad med metallplattor den 5 augusti. Då jag har 205 hela ben i kroppen så kommer jag träna det som är möjligt för att underlätta min comeback.
I detta ingår även den mentala träningen och taktikträningen där jag har fullt stöd av Majid. Men just nu har jag totalvila och har den otroliga lyxen att bli omhändertagen av mina vänner. De är guldvärda och finns där som ett mentalt stöd, pepp och ser till att jag får i mig fantastiskt god och nyttig mat. Tack för att ni finns där i både med- och motgång”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.