Sofia Olofsson: ”Nu är det bara EM i mitt huvud”

10577950_10153309109281393_1855947401_n

Sofia Olofsson är en världsstjärna i thaiboxning.  Just nu förbereder hon sig för EM i Polen i september. Här lämnar Sofia en glad rapport till Mr Ringside.

”Min sommar har varit fantastisk. Har njutit och tagit det lungt men samtidigt tränat det jag vill ,så formen känns bra fast man har haft ett litet ”sommarlov”. Hade toppensparring i helgen när jag var och hälsade på i Varberg.  Nu är det bara EM i mitt huvud (september i Krakow, Polen) och det är medalj som är målet. Gärna den finaste medaljen också. Tränar mycket nu specifikt på ryskan som jag förlorade mot i VM, då risken är ganska stor att jag möter henne igen och jag vet att om jag ska ta den finaste medaljen så är det henne jag måste slå och det ska jag. Så det är hård träning nu inför EM med mitsar, teknik, sparring, löpning, intervaller och fys så klart Jag ska göra allt för att ta hem min medalj”.
Sofia tog VM-brons på senvåren.
Nu sliter hon hårt i gymet för att fighta  till sig en ädlare valör på EM.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.