Boxningslöftet Lina Skoghagen om sin salsaträning

10574459_10152618270937743_432940891071063791_n

Lina Skoghagen är en boxare från Höllviken som i år har varit på sitt livs drömtripp.  En månads träningsläger på Kuba. Vistelsen på ”boxningsön” gav Lina blodad tand.  Nu blickar hon fram mot hösten och allt vad det innebär av tävlingar.

Lina till Mr Ringside:
”Jag har tränat på hela sommaren. Det har blivit mycket löpning och styrka och lite boxning. Jag har precis börjat jobba igen men de senaste två  månaderna har jag varit ledig vilket varit skönt då jag både har kunnat träna mycket och samtidigt njuta av det fina vädret och hänga på stranden. Jag har även passat på att köra lite alternativ träning – intensivkurs i salsa.
Vilket är mycket mer ansträngande och svettigare än vad man tror. Provade ju på salsa lite när jag var nere på Kuba – kolla bilden här ovan – så det var därifrån jag fick inspirationen till det. Annars känner jag mig i bra form och längtar efter match. Härnäst väntar träningsläger på Bosön torsdag – måndag. Sen ska jag på golden girl träningslägret i slutet av augusti och sen drar säsongen igång i mitten av september.”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.