Anthony Yigit bryter med sin amerikanske tränare: ”Fortfarande goda vänner”

Anthony Yigit har så här långt haft en snygg proffskarriär hos tyska Sauerland, men nu bryter han med sin amerikanske tränare Joey Gamache.

Anthony säger till Mr Ringside:

”Jag har flyttat till Valle (Vassili Boguslavski) i Teneriffa och ska börja jobba med honom igen. Jag och Joey avslutar därmed vårt jobb tillsammans men vi är fortfarande goda vänner och det har inget att göra med att han har för många boxare eller att han inte har tid med alla för det har han.

Jag tränade två pass om dagen med honom och han gav alltid sin fulla uppmärksamhet till mig och även dom andra. Jag har inte pratat med Knock-out.dk och där har dom skrivit att jag inte fick tid med Joey men det stämmer alltså inte.

Jag har personliga anledningar till flytten. Hur som helst så ser det ut så att jag ska vara här och träna från och med nu.

Vad säger Nisse Sauerland?

– Han accepterar ju mina beslut. Han vet ju att Valle tog mig till OS och att han är min förste tränare. Jag väljer ju själv vem jag tränar med så länge jag gör bra ifrån mig i ringen så är han nöjd”.

Yigit har tio vinster och en oavgjord som proffs.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.