Otto Wallin möter rutinerad ukrainare

10622307_10152194672776637_834112926_n
Tungviktaren Otto Wallin går den 30 augusti sin sjunde proffsmatch.  Otto, som är obesegrad,  möter en 37-årig ukrainare vid namn Maksym Pedyura.  Det lär bli svenskens tuffaste uppgift så här långt.  Ukrainaren har 14 vinster, sex förluster och en oavgjord.  Man kan dock notera att Pedyura har förlorat fem av de sex senaste matcherna och det tyder på att han har sett sina bästa dagar.  Pedyura mötte 2011 Kubrat Pulev, bulgaren som den 6 september möter världsmästaren Wladimir Klytjko i Hamburg.
”Jag har tränat länge för matchen och är i bra form.  Det blir kul att kliva upp till sex  ronder och samtidigt få min klart tuffaste motståndare hittills. Jag är redo för att starta den nya säsongen storartat”, säger Otto Wallin till Mr Ringside.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.