Grym fight av Lina Akhtar Länsberg i Jordanien

Malmös Lina Akhtar Länsberg tog i kväll sin tredje MMA-seger.  Den här gången i Cage Warrior-galan i Jordanien.  Lina mötte den obesegrade brittiskan Laura Howarth och det var ”skott mot ett mål” i den första ronden.  

Lina satte högsta fart direkt, fick in flera tunga slag och sparkar.  När öppningsronden var över blödde Howarth kraftigt.  Någon ytterligare rond blev det inte eftersom Howarth gav upp.  Lina imponerade stort under det korta framträdandet och det ska bli roligt att följa hennes vidare äventyr i Cage Warrior.  Lina har sen tidigare grymma meriter som thaiboxare, bla VM-guld och EM-guld.

Även för Helsingborgstjejen Pannie Kianzad  blev det en imponerande seger.  Pannie tog mot holländskan Megan van Houtum sin sjätte MMA-seger, den första för Cage Warrior. I  den tredje ronden fick holländskan ta emot kopiöst med slag och domaren kunde inte göra annat än bryta den ojämna fighten. Pannie rusar mot en titelfight…

Martin Svensson, Malmö, mötte tuffe britten Dave Hill. Jämn första rond, men de två andra ronderna var Martin strået vassare och tog hem en stabil seger.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.