Oscar Ahlin gör comeback i storgala i London

Oscar Ahlin gör den 20 september comeback efter att på grund av skada ha varit borta ett år från ringen.  Oscars comeback sker i London. I en gala där George Groves och Christopher Rebrasse går huvudmatchen.
”Nu är det dags för comeback. Känns riktigt skönt och man känner sig lite mer som sig själv när man får göra de man egentligen ska. Jag har förberett mig med hård fys när jag inte kunnat boxa och när jag kommer hem från det här träningslägret så har jag haft tre resor till USA som bara varit boxning. Så jag känner att jag nyttjade tiden jag inte kunde matcha på ett bra sätt.
Sen skulle jag aldrig gå in i match med en trasig hand från start. Och nu är man här. Cirka a månaden kvar till match och hög dos träning. Ska bli riktigt kul att komma tillbaka. Under hela den här ”komma tillbaka” tiden så har jag nu en annan tränare. Förut tränade Tonton Semakala mig. Nu har Luis Lagerman hoppat in. Inga konstigheter eller konflikter. Bara ett litet byte. Så nu siktar vi mot London. Men först har jag en väldigt hög dos träning här i Miami som jag måste ta itu med”, säger Oscar till Mr Ringside.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.