Sabina Landén Mårtensson: ”Måttstock inför kommande EM”

10656131_10204732340857207_565959362_n

Thaiboxaren Sabina Landén Mårtensson är ett blågult hopp inför EM i september. Men först ska hon ta sig an en tuff danska i Köpenhamn.

Sabina till Mr Ringside:

”På söndag möter jag danskan Mia Olsen i Köpenhamn på ett utomhusevent. Det ska bli skoj! Jag har mest haft EM i mina tankar och det har varit mycket jobb på senaste, så det är faktiskt först nu sista 1-2 veckorna som jag tänkt på själva matchen. Jag har ändrat mitt träningsupplägg lite denna perioden och matchen kommen bli en måttstock inför kommande EM.  Igår (torsdag) körde jag mitt sista pass innan matchen och nu har jag två lediga dagar från jobb och träning så nu ska jag ladda batterierna till max!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.