Hampus Henriksson inför landskampen mot Italien: ”Jag är bättre än någonsin”

961352_10152851919975898_1715127921_n
Landslagsmannen Hampus Henriksson kör igång hösten med en tuff dubbel landskamp borta mot Italien.  Göteborgsboxaren menar att han är bättre än någonsin och det låter ju lovande.

Hampus till Mr Ringside:

”Jag drar till Italien i morgon för en dubbellandskamp där. Jag känner mig bättre än någonsin, vikten ligger stabilt och jag känner mig mentalt på ett väldigt rogivande plan. Jag har haft fantastisk sparring inför detta test och min fysiska utveckling har gått spikrakt uppåt. Detta är vad jag älskar och jag ser sannerligen fram emot att få dra igång säsongen. För de som önskar att fördjupa sig lite mer i min satsning på ett mer vardagligt plan vill jag informera om att jag i dagarna börjat blogga, Min blogg heter Process optimering och finns att finna på www.boxhenriksson.se Den kommer att handla om mina tankar kring elitidrott, träningserfarenheter samt personliga erfarenheter kring det mentala i en idrottssatsning”

Mr Ringside önskar Hampus lycka till.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.