Medaljhoppet Sofia Olofsson: ”Suget efter att få slåss är stort”

10610614_10153396940306393_431699212559571480_n

Sofia Olofsson är ett starkt svenskt guldkort inför stundande EM-thaiboxningar  i Krakow (start om två veckor).  Sofia känner sig redo för att tampas med världseliten.  Här kommer en färsk rapport från en första klassens fighter.

”Nu börjar EM att närma sig. Resan fram till EM har varit lite som en berg-och-dalbana. Det har varit både upp och ner, vilket det är mycket i elitidrott. Men nu känner jag att formen är på topp och jag är på en stabil väg rakt mot mitt mål. Suget för att få slåss nu är stort och jag ser verkligen fram emot att få kliva in i ringen och vinna allt. Så nu är det sista träningen som ska göra innan det bär av om mindre än två veckor. Jag är redo!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.