Dalia Ali om satsningen inför EM

10685123_10152339808958317_386690184_n

Dalia Ali är laddad inför höstens stora ävetnyr.  EM i kickboxning i Spanien.

Dalia till Mr Ringside:

”Siktet är inställt på EM kickboxning i slutet av oktober och fram tills dess ska formen toppas och tekniker finslipas. Jag föredrar att alltid ha närliggande matcher i fokus, eftersom jag direkt blir mer fokuserad och målmedveten under träningen. Därför ska jag samla på mig många matcher innan EM och det spelar ingen större roll om det är i kickboxning, thaiboxning eller sanshou, alla tillfällen får mig att utveckla en ny strategi och gör mig förhoppningsvis till en mer komplett fighter.

Om planerna blir av åker jag med min klubb Olympa till Nordic Open i Oslo den 19 september för att tävla i en internationell kickboxningstävling, vilket blir som en utvärdering och en bra genomkörare innan EM”.

EM i kickboxning går i Bilbao 18-26 oktober.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.