Love Holgersson till final: ”Jävlar så kul det är”

10660804_10201586454862614_1748763177_n

Love Holgersson fortsätter att övertyga.

Hon vann dagens semifinal mot ungerskan Timea Nagy och tog sig till final i Ahmet Cömert-turneringen i Istanbul där hon ställs mot europamästaren Nouchka Fontijn, Holland.
Love till Mr Ringside:

”I dag vann jag en jämn och tuff match mot ungerskan med 2-1, fick kriga som fan tredje och fjärde ronden. I morgon möter jag tuffast tänkbara motstånd, Holland, men bara gå in kriga vidare, final och sista matchen för denna vecka så bara ösa järnet. Småsliten efter match tre dagar på raken, men jävlar så kul det är.”

Tyvärr blev det förlust för Patricia Berghult med 3-2.

Patricia till Mr Ringside:
”Kul att komma in i ringen igår. Mötte en tjej från Ungern som jag mött två gånger innan men de var för tre år sedan, mycket har hänt på tre år på båda håll. Bästa ronden var den sista. Idag mötte jag EM-tvåan Estelle från Frankrike. Tyvärr förlust med 3-2. Jag förlorade matchen men känner mig som en vinnare på olika sätt. Grym stöttning från laget och coacherna här nere och från dom hemma. Jag är på väg åt rätt håll, bara hem och jobba ännu hårdare!
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.