Hampus Henriksson: ”Blodad tand är aldrig fel i den här sporten”

10668563_10153147682705898_2042324993_nDen svenske toppboxaren Hampus Henriksson är hemma igen efter dubbellandskampen borta mot Italien.

Här är hans rapport till Mr Ringside:

”Nu ligger jag äntligen hemma på soffan och tar det lugnt. Det har varit en intensiv tripp i Italien där jag lärt mig mycket. De saker jag övat på stämde väl och bättre ju mer jag fick boxas.

Nu vet jag precis vad jag ska träna på i fortsättningen och behöver tyvärr genomlida morgondagens förfärliga vila innan jag åter får gå in i gymmet och slipa på detaljerna. Jag kan knappt vänta. Resultaten från Italien blev en vinst mot WSB-boxaren Danielle Scardina och en förlust i den andra matchen mot Giorgio Nika. Min match var den sista i landskampen och bestämde om landskampen skulle bli lika eller om Italien skulle vinna. Tyvärr gjorde jag inte tillräckligt för att övertyga två  av tre italienska domare och föll därför inte helt oväntat med 2–1. Men det var bara bra, blodad tand är aldrig fel i den här sporten.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.