Mikaela Laurén slår tillbaka mot Teuta Cuni: ”Är det svensk avundsjuka som jag känner?”

De verbala rallarsvingarna inom svensk damboxning har varit många och feta det senaste dygnet. Något ni har kunnat följa här på Mr Ringside.

Mikaela Laurén  framförde kritik på Mr Ringside mot Klara Svensson efter galan i Köpenhamn, där Klara vann WBC:s intrimtitel. Hon utmanade också Svensson på en fight. Det fick den gamle landslagsboxaren Teuta Cuni att se rött.

Teuta sågade Mikaela rejält i ett inlägg.  

Nu slår Mikaela Laurén tillbaka mot Teuta i en Facebook-kommentar.

Mikaela skriver:

”Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Då jag har gått 25 proffsmatcher och du bara gått en, plus att jag väger 10 kg mer än dig förstår jag inte varför jag skulle ta en match mot dig …

Men visst.

Och Maria skulle jag mer än gärna möta men då hon inte får boxas i Sverige och jag själv skulle förlora min licens om jag boxades mot henne utomlands så äventyrar jag ju då min egna framtida boxningskariär. Tyvärr!

Och jag utmanade faktiskt Klara då hon är grym så det är väl inte att vara feg? Eller? Och att jag skulle vara livrädd när jag vill ha returmatch mot de två bästa boxarna i världen, Cecilia Braekhus och Christina Hammer, så förstår jag inte hur du menar?

Mina tre  så kallade Kalle Anka-VM-titlar är varje fall tre fler titlar än du har och WBC-titeln jag boxas om i november kanske inte duger för dig heller? Och visst måste det vara pinsamt för er att jag fortfarande tog en massa SM-guld i bassängen när ni redan hade boxats flera år.

Men redan har hunnit boxas dubbelt så många proffsfighter som er och nått stor framgång … men låt mig få fokusera på min titelfight i november först så kan vi kanske snacka om att mötas sen.

Tråkigt att du inte tycker att det är bra för svensk proffsboxning att jag utmanar champ Klara. Det är precis en sån superfight som behövs i Sverige.

Är det svensk avundsjuka som jag känner?

Men personligen verkar du oxå vara en gullig person, det lilla jag känner dig. Lycka till med din fighting tjejen. Önskar dig all my best och hoppas att vi kan mötas i ringen i framtiden.”

Fortsättning lär följa …

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.