Teuta Cuni till attack på Laurén: ”Hemskt att du får representera Sverige”

Mikaela Laurén utmanade i gårdagens Mr Ringside-inlägg Klara Svensson. Mikaela skrev att hon inte är imponerad av Klara Svenssons proffskarriär. Mikaela utmanade Sauerlands boxare på en fight.  

Teuta Cuni svarade på min tråd på Facebook. Här kommer boxningsprofilen Teuta Cuni, före detta landslagstjej och proffsboxare, med en rejäl rallarsving mot Mikaela. Det är sannerligen ord och inga visor från Teuta. 

Teuta skriver:

”Jag har varit tyst länge, dags att jag skriver lite till vår kära Mikaela. När Klara SvenssonMaria LindbergTeuta Cuni boxades höll du på att plaska i din lilla damm. Hemskt att en sådan som du ska representera Sverige som boxare. Många av oss har utmanat dig gång på gång, men tyvärr lilla vän, du har aldrig vågat möta oss, du har tagit dig till andra länder och mött tjejer som aldrig boxats och vunnit dina Kalle Anka-titlar.

Du har aldrig vågat möta eliten i Sverige, fast du har haft många att välja på. De duktiga tjejer du mött, har skrämt livet ur dig när det gäller boxning.

Nej Mikaela, Klara Svensson använder dig som tandpetare till sina vackra tänder, så bra är du i boxning.

Du är världsmästare på att snacka, där kommer du vinna många VM-bälten, inte i boxning. Som privatperson tycker jag du är helt fantastisk, det lilla jag har lärt känna dig. Jag pratar om din skrangliga boxning. Snälla, du tillhör snackidrotten, stanna kvar där, du har inget med boxning att göra.
Hälsningar från en riktig boxare,
Teuta.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.