Inte särskilt smart att stjäla dator på Slagskeppet

Det här är en riktigt god nyhet.

Expressen skriver om tre tjuvar som i dag slog  till mot thaiboxningsklubben Slagskeppet i Stockholm, där de stal en dator.

Det var, om man så säger, inte särskilt smart gjort.

– Vi var 10-12 man som rusade efter dem, och kunde ta fast allihopa. Snacka om att de valde fel plats att stjäla något på, säger thaiboxaren Ricardo Gonzalez, 33, till Expressen.

Det var under onsdagsförmiddagen som receptionisten på thaiboxningsklubben Slagskeppet i Stockholm plötsligt ropade att någon hade stulit en dator från kontoret.

Thaiboxningspasset som pågick i träningslokalerna avbröts och jakt inleddes mot tjuvarna.

Ricardo Gonzalez, 33, professionell thaiboxare, till Expressen:

– Vi var här och tränade morgonträningen, som är bara för professionella fighters, när tjejen från kassan kommer springande och säger att någon stulit en dator från kontoret. Och då springer vi alla ut, vi var 10-12 man varav 5-6 var professionella fighters. Och tre av dem som sprang efter tjuvarna representerar till och med landslaget.

– En av tre kunde vi ta direkt i trappan, och sen fick vi tips av några byggarbetare på gatan om att de andra två sprungit mot Valhallavägen, så vi sprang ditåt, i full mundering med boxningshandskar och allt.

–Till slut lyckades de träningsklädda proffsboxarna också lokalisera de två som sprungit i väg med datorn, och de höll fast dem på platsen samtidigt som de ringde efter polisen.

För några år försökte två tonåringar råna ett sällskap som hade slagit sig ner på Ribersborgs-stranden i Malmö för att grilla. Men rånarna valde fel offer. De tilltänkta offren var nämligen i världselit i thai och MMA…

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.