Medajhoppet Sofia Olofsson: ”Jag är redo och det ska bli kul”

 

10614041_10153396940321393_640842391_n
Sofia Olofsson är ett svenskt medljhopp inför stundande thaiboxnings-EM i polska Krakow.  Hårdträningen är överstökad.  Nu gäller det att ladda batterierna inför ett tufft mästerskap.
– På lördag åker vi till Polen till EM. Den stora invägningen börjar inte förrän  på måndag, men det är skönt att komma dit någon dag innan så man kan ta det lugnt, och träna lite lätt och fixa den sista vikten på plats.
Nu är det sista veckan och nu är all hårdträning klar så nu är det mest lite lättare mits och löpning som gäller. Så det ska bli skönt att få komma iväg och få göra det man vill. Att slåss och hämta hem en medalj. Så jag är redo och det ska bli kul att allt dra igång eftersom som man har tränat för sååå länge, säger Sofia Olofsson.
Mr Ringside håller tummarna extra hårt för den här skickliga tjejen.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.