Sabina Landén Mårtensson: ”Suget efter guldmedalj börjar kännas i kroppen”

10705166_10204909167157754_358795022_n

Sabina Landén Mårtensson är en tjej som har guld i blicken.  EM-guld i thaiboxning. I morgon åker Sabina till Krakow i Polen för att förverkliga sin dröm.

Här är en rapport från ett svenskt medaljhopp i Krakow.

”Nu börjar det närma sig! På lördag åker jag ner till Krakow i Polen, där EM väntar på mig. Jag har kört mitt sista riktiga träningspass igår, torsdag, och i dag blir det bara en lätt genomgång, finslip och massa pepp! Jag känner mig taggad att få kliva in i ringen igen och ser fram emot ett fint mästerskap. Och suget efter guldmedalj börjar kännas i kroppen!

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.