Medaljhoppet Elina Nilsson om vägglössen på hotellrummet…

Elina Nilsson är ett svenskt medaljhopp i thaiboxnings-EM som kör igång i morgon, tisdag, i polska  Krakow. Förmatchen gick på hotellrummet – mot vägglössen… Den här rapporten gjorde Elina på sin facebook-sida:

”Alla är invägda och lottningen pågår för fullt. Vi lär få veta någon gång i natt vilka som har matcher imorgon, den första tävlingsdagen. Troligtvis blir de några svenskar som går i morgon – vanligtvis brukar de största viktklasserna köra igång direkt första dagen men allt kan hända och det är lika bra att vara redo.
De är lite kyligt här i Polen och flera av oss önskar nog att vi hade haft lite varmare kläder med oss. För övrigt, när det gäller boendet så var det sagt att bland annat svenska teamet hade fått ett uppgraderat boende men det har nu visat sig att alla bor likadant. Men, det blir bättre, vi har nämligen något de andra inte har, vägglöss. En i teamet har drabbats ordentligt och nu väntar vi bara på att lössen ska inta allas rum…
Oklart hur bra jag/någon i teamet kommer sova i natt och vi funderar på hur blåsta vi blivit…”

Mr Ringside önskar Elina Nilsson lycka till på EM.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.