Spännande planer för Erik Skoglund

Erik Skoglund promotion AB meddelar följande: ”Under en tid har Team Sauerland fokuserat på att få Erik att klättra på de stora organisationernas världsrankingar, vilket gått bra. Erik är nu högt rankad på samtliga dessa.  Men idag tog saker i boxningsvärlden en ny vändning, som kan påverka Eriks väg mot världstoppen.
Förste utmanaren till europatiteln ryssen Dmitri Sukhotsky avsade sig den positionen. Det innebär att EBU nu kommer att söka en ny obligatorisk utmanare till regerande europamästaren Igor Michalkin. Frågan kommer först att gå till före detta världsmästaren Beibut Shumeinov som ligger före Erik på Europalistan. Om Shumeinov tackar nej kommer frågan gå till Erik och Team Sauerland.
Det blir spännande att se om Erik får frågan, och om han får det vad Team Sauerland beslutar sig att göra”.
Nu tror jag inte att Sauerland i första hand vill ha upp Erik i en tuff EM-fight. Överst på Sauerlands önskelista står en match för Skoglund mot legendaren Bernard Hopkins, 49.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.