Klara Svensson på WBC-mötet i Mexiko

 

563192_599198366806178_494566399_n-1

WBC håller i dag onsdag sitt första konvent när det gäller damboxning. På plats i Playa del är Carmen interimvärldsmästaren i lätt weltervikt Klara Svensson, då tillsammans med representanter från det tyska stallet Sauerland.

– Spännande, säger Klara Svensson. Kul att få  mingla med många av världens boxningsprofiler.

Vår svenska boxningsstjärna besegrade för en och en halv vecka sen kroatiskan Marie Riederer på på poäng. Klara fick mycket beröm för sin insats och det är med en stor portion råg i ryggen hon begav sig till Mexiko för att vara med på WBC-konventet.

– Det är både kul och nyttigt att få tillfälle att tala med folk på det här konventet, säger Klara.

WBC-världsmästare i Klaras klass är Alejandra Oliveras.

Frågan är om argentinskan tänker fortsätta boxas för hon har inte gått en fight på ett år. Om hon avsäger sig titeln blir interimmästaren Svensson automatisk mästare. Svar ges kanske i Mexiko under de närmaste dagarna …

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.