Lina Skoghagen: ”Sommarens hårda träning har gett resultat”

10712946_775966199129393_5573179049969355322_n

Lina Skoghagen är en ung och lovande boxare i Höllviken. Hon är klubbkompis med Patricia Berghult, en av de stora stjärnorna i svensk amatörboxning. Lina har den här säsongen varit en månad på Kuba för att slipa formen. Nu är hon redo att möta de bästa. Det är naturligtvis en stor fördel för Lina att ha världssparring i klubben.

Lina till Mr Ringside:

”Säsongen har äntligen dragit igång igen och förra helgen gick jag två tuffa matcher,  där jag fick ett kvitto på att sommarens hårda träning gett resultat och det kändes kul att vara tillbaka i ringen igen. Annars flyter träningen på som vanligt och nu tränar jag inför nästa tävling som är Queens cup i Tyskland som är en stor tjejturnering. Jag var där förra året också och då var där många olika länder som deltog med väldigt bra boxare så jag ser fram emot att åka dit igen. Tävlingen kommer att gå i slutet av oktober så jag har en månad på mig att slipa formen ytterligare”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.