Mikaela Laurén tränar på klassiska Gleasons: ”Jag älskar atmosfären”

10714691_10152740158488255_1493318783_n

Mikaela Lauren stortrivs i klassisk boxningsmiljö i New York.

Den 8 november i Västerås går Mikaela Laurén upp i en WBC-titelfight.  Just nu förbereder sig den svenska proffsboxaren på Gleasons i New York. Det klassiska boxningsstället.

Mikaela till Mr Ringside:

”Mamma har fyllt 60 år då jag och yngsta syrran Vilde har åkt med henne till New York. Familjen stannar i sex dagar men jag stannar kvar på läger och blir borta i två veckor totalt för att förbereda mig inför min WBC-fight.

Tränar för Pedro Saiz som jag brukar träna för när jag är här på Gleasons och fullständigt älskar det. Han är den bästa tränare jag haft och jag känner på en gång att jag utvecklas.

Önskar jag kunde stanna en månad varje fall. Tyvärr verkar det svårt att få bra tjejsparring men vi letar på.

Stämningen på Gleasons är fantastisk och jag älskar atmosfären. Bruce Silverglade driver fortfarande stället med bravur och är en otrolig person som brinner för sporten och Gleasons gym. Ska ta tillvara på varje träning här och lära mig så mycket som möjligt att ta med mig hem och kommer slita för att få möjlighet att komma tillbaka snart igen.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.