Zina har guld i blicken

10723465_10205084864950722_1834205578_nZina Djelassi är är en jättetalang i svensk kickboxning. Om två veckor handlar det om EM i spanska Bilbao och då är Zina ett starkt blågult medaljkort.

Ja, Zina själv tror på den ädlaste medaljen

– Uppladdningen inför EM har gått bra och jag har sett fram mot att få tävla igen efter att jag bröt armen i februari. Så nu längtar jag tills jag får stå i ringen igen. Målet är självklart guld, annars kan jag lika gärna stanna hemma i Sverige, säger Zina till Mr Ringside.

Zina bjuder på den här trevliga bilden.

En sak kan vi vara säkra på och det är att det stundande europamästerskapet inte kommer bjuda på semesterdagar. Zina är dock redo för tuffa fighter …

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.