Lina Skoghagen efter förlusten mot EM-tvåan: ”Bra erfarenhet”

10728565_10152819891037743_278367140_n

 

Lina Skoghgen från Höllviken landslagsdebuterade i Queens Cup. Hon åker ifrån Tyskland med det här facit: en seger och en förlust. Lina visade mot EM-tvåan från England att hon inte är långt ifrån världseliten
Lina säger till Mr Ringside:
”Boxade semifinal igår mot EM-tvåan Stacey Copeland från England. Hon var riktigt duktig. Väldigt explosiv boxare. Matchen kändes riktigt bra. Jag visste att jag hade allt att vinna och inget att förlora eftersom jag gick upp mot riktigt bra motstånd och utöver vad jag kan så boxade jag mitt bästa. Jag hade högt fokus på tät gardering och ligga med pressen samt röra på fötterna mycket emellanåt och det funkade bra.
Dock är jag inte där än för att kunna slå henne. Jag förlorade matchen med domarrösterna 2-0, vilket innebär att en domare hade oavgjort. Men det känns kul att kunna gå upp mot världselit och känna att man inte är jättelångt ifrån.
Nu är det bara att träna vidare. Jag åker härifrån med bra erfarenhet och mycket mer motivation.
Nästa tävling som jag vet nu blir Golden Girl championship i januari”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.