Proffsboxaren Anna Donatella Hultin: ”Boxningen betalar ingen hyra…”

538987_325180414207976_790014621_n

Anna Donatella Hultin gör den 22 november årets andra match, då på Armand Krajnc-galan i Malmö. Senast som Anna gick match var i april (förlust mot Karina Kopinska). 

– Jag tränar stenhårt men till skillnader från tidigare (då jag enbart prioriterat träning) har jag vart upptagen med mycket studier vilket har resulterat i en perfekt balans. Boxningen betalar ingen hyra eller räkningar, det är en hobby för tillfället men självfallet tränat jag stenhårt när jag väl tränar men utöver träning så håller jag på att bli klar med min kandidatexamen. Jag har inte hunnit resonera över kommande match än men det blir nog en tuff match men jag är väl förberedd, säger Anna till Mr Ringside.

Anna proffsdebuterade 2009 i USA. Hon hr haft en krokig proffskarriär. Men hon har i alla fall sex vinster på de åtta matcherna. På bilden ser vi Anna jubla tillsammans med Armand Krajnc efter en segermatch i Ystad.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.