Lisa Pihl: ”Jag lever som i en bubbla”

10799249_10154827464995504_1666846751_n

Lisa Pihl är en stark profil inom svensk kampsport och det händer alltid något runt den här tjejen. Mr Ringside bad Lisa om en färsk lägesrapport.

– Allt är fint, i skrivande stund befinner jag mig i Sundsvall för inspelning av ny säsong av Gladiatorerna, säger Lisa. Fullt ös med andra ord.

Hur går träningen?
– Jag har fått en nytändning för BJJ:n äntligen, tack vare en kär vän till mig. Jag har kört en del med både en brasiliansk och en amerikansk instruktör och känner utvecklingskurvan ta fart ordentligt. Glädjen är tillbaka och det känns underbart!

Vad händer framöver?
– Just nu handlar mycket om att ha rätt solbränna, träna koreografi och träna på grenar. Jag lever som i en bubbla här uppe.

– När jag är hemma i Göteborg är det fullt fokus på jobbet på Eklunds Bil kombinerat med hård träning. Jag kör 100% på det jag tror på, det finns ingen nytta med en plan B. Jag försöker balansera livet och få harmoni i det jag gör och umgås med de som vill åt samma håll som jag. ”Less people, less bullshit”.

– Träningsmässigt blir det ett par pass gym och 4-5 pass BJJ i veckan. Finns glädjen kvar så kan jag tänka mig att tävla igen, men inget är klart ännu. Jag gillar att dyka upp som gubben i lådan”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.