The Mauler får gå nattmatch

Alexander-Gustafsson-3

Alexandr Gustafsson ska äntligen gå match igen. I januari mot Anthony Johnson. Tio månader efter The Maulers senaste fajt. Foto: Stefan Alfelt

Så ser det ut som att Alexander ”The Maler” Gustafsson äntligen får gå en match igen. Lördagen 24 januari ska han möta Anthony ”Rumble” Johnson i Tele2 arena i Stockholm.

Eller rättare sagt tidigt söndag morgon, för matchen kommer att tidsanpassas för amerikansk tv och börja någon gång omkring tre eller fyra på söndagsmorgonen.

– Det kommer att bli en episkt gala. Jag hoppas att det kommer över 30 000 fans för att se mig vinna igen. Efter det går jag för titeln. Min resa tillbaka mot toppen startar nu, säger Alexander.

Johnson är en farlig motståndare med ett vasst knockoutslag och amerikanen har inga problem med att åka till Sverige för att fajtas.

– Matchen går kanske på hans hemmaplan men jag är redo att åka dit och bevisa att jag är näste utmanare om UFC:s titel i lätt tungvikt. Jag åker dit för att leta efter en knockout som jag gör i alla mina matcher, säger Johnson.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.