Johanna Rydberg redo att inta Amiralen i Malmö

10814175_10152775604941743_207721956_n
Foto: BEN PONTIER

Det är två tjejmatcher på menyn lördagen den 22 november när Armand Krajnc bjuder på proffsgala på Amiralen i Malmö.  Förutom Anna Donatella Hultin så går även Johanna Rydberg från Helsingborg i ringen. Och Johanna, världsstjärna i thaiboxning är laddad…

Jag känner mig i bra form till boxningsmatchen på Amiralen, och har känt mig pigg, motiverad och stark hela träningsupplägget. Nu är det bara en vecka kvar och man känner sig lite luggsliten det sista nu innan vila och match.
Jag tycker boxningen är jätteroligt, och även när jag thaiboxas så är boxningen en av mina starkaste vapen. Men känner mig inte redo att lägga thaien åt sidan än, saknar det när jag inte kör.

Men jag hoppas på fler boxningsmatcher det närmsta året, det har varit lite långt mellan(1 år sen sist)”.

Johanna Rydberg  möter på Amiralen i Malmö en bulgariska, Ana Simeonova som har vunnit båda sina proffsmatcher.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.