Ny motståndare för Otto Wallin

Lördagen den 29 november var det tänkt att det svenska tungviktshoppet Otto Wallin skulle ha mött kroaten Ivica Perkovic i Köpenhamn. Men det kroatiska förbundet har stoppat Perkovic. Inte så konstigt eftersom Perkovic förlorade lördagens fight i Hamburg mot Michael Wallisch på teknisk knockout.

Kroaten har åkt på en hel del stryk det senaste året. och mår bra av en längre vila. Den näst senaste förlusten kom mot Kobrat Pulev, bulgaren som föll tungt mot Vladimir Klitjko i VM-matchen. Nu får Sauerland ordna fram en ny motståndare till Otto Wallin. Svensken har sju raka vinster. Sauerland ska kanske slå en signal till Shannon Briggs. Amerikanen åker ju jorden runt och vrålar efter match…

En kommentar till “Ny motståndare för Otto Wallin”

  1. Stefan Alfelt
    18 november 2014 kl 17:50 #

    Jag såg ju den matchen, utan att tänka på att det var Ottos tilltänkte motståndare. Han var riktigt dålig och gav upp i en rondpaus med blödande ögonbryn.

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.