Creol Clarence: ”Belöning för allt hårt arbete jag lagt ner”

10313512_10154926108470533_5286573056697966476_n

Medaljer, pokaler och mästarbälte. Det blev en fin utdelning för Creol Clarence i King of The Ring.

Göteborgsboxaren är en av svensk amatörboxnings stora namn. Helgens äventyr i Borås, King of The Ring, blev succéartat för Creol. Här lämnar han en glädjerapport till Mr Ringside:

”I den första matchen mötte jag Yaffet Amaniel en god vän till mig. Matchen gick bra,  det var som ett schackspel hela matchen ut för Yaffet är på alerten så man kan inte göra onödigt och jag var tvungen att tänka hela tiden.

Andra matchen mötte jag en norrman som heter Helge där jag kunde träna på lite saker jag behövde förbättra, till exempel höja tempot i slagväxlingar och fler attacker. I finalen mötte jag Ted Cheeseman, en riktigt bra engelsman som var viljestark och gick på hela tiden. Jag fick jobba från början till slut. Riktig kul att möta honom och hoppas jag får möta han igen någon gång.

Jag har tränat rätt hårt nu i lång period så formen är på topp. King of the Ring var en turnering jag behövde, fick tre bra matcher som satt perfekt. Skönt att få pris som bästa senior, bästa tekniker och King of the Rings championbälte. Jag kan tänka mig de är en belöning för allt hårt arbete jag lagt ner. Nu väntar två bundesligamatcher. Den första går 29 november och nästa match den 6 december så de bara finslippa formen inför nästa möte.”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.