Sofia Olofsson lämnar Slagskeppet: ”Tråkigt men dags att gå vidare”

10815836_10153567915591393_1527232718_n

En och annan höjde säkert på ögonbrynen när Sofia Olofsson gick ut och förklarade att hon lämnar sin klubb Slagskeppet.

Vilken klubb som Sofia Olofsson, en av landets bästa thaiboxare, kommer att representera är ännu så länge oklart.

Sofia säger till Mr Ringside:

– Jag har precis bara för någon dag sedan lämnat min klubb Slagskeppet. Det är självklart tråkigt men det är dags för mig att gå vidare. Jag har i stort sätt bestämt mig på vilken klubb jag ska börja på nu men kommer inte komma ut med vilken klubb det är förrän  allt är 100 procent klart.

– Men träningen flyter på och jag tror med detta byte av klubb gör att jag kommer kunna utvecklas ännu mer. Så nu när allt är klart blir det sedan storsatsning till SM 2015. Jag ser fram emot denna nya upplevelse och jag tror det kommer bli riktigt bra.

På bilden Sofia Olofsosn med en av hennes tränare, Lex. Mr Ringside önskar den här duktiga kampssportaren lycka till.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.