Det här blir Sofia Olofssons nya klubb: ”Kommer att utvecklas där”

10717877_10153441740736393_804703520_n
Sofia Olofsson är en av Sveriges bästa thaiboxare. För en tid sedan gick hon ut i Mr Ringside  och berättade att hon skulle lämna sin klubb Slagskeppet. I dag avslöjar hon på Mr Ringside vilken klubb som hon i fortsättningen tänker tävla för.

”Har nu till 110% bestämt mig för vilken klubb jag ska börja på. Det känns verkligen hur bra som helst och jag ser verkligen fram emot framtiden på min nya klubb. Min nya klubb är Onechai (Hornstull, Stockholm).

Jag känner att jag har hittat hem och jag trivs otroligt bra där med människorna och tränarna. Jag tror verkligen att jag kommer utvecklas där och jag känner att dom vill mitt bästa.
Så från och med idag hittar ni mig på Onechai. Och jag kunde inte vara lyckligare. Thaiboxning är verkligen glädje igen. Så nu är all fokus på SM 2015 med min nya klubb Onechai.”

Mr Ringside önskar den här duktiga thaiboxaren lycka till i sin nya klubb.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.