Snabba turer för Otto Wallin

December är en het månad för många av våra svenska proffsboxare. För Otto Wallin blir den extra het.

I lördags vann han sedan motståndaren  Vjekoslav Bajic hade gett upp efter den första ronden. På lördag kliver Otto in i ringen igen. Den här gången i tyska Oldenburg  mot Jakov Gospic, Kroatien (15 vinster och 10 förluster).

Otto Wallin har  åtta raka vinster.

– Det känns bra och det blir min klart tuffaste motståndare hittills. Jag känner mig stärkt från förra helgen då jag vann redan efter en rond. Jag räknar med en svårare match nu men jag är redo, säger Otto Wallin.

Update. Nu meddelas det att Ivica Perkovic, Kroatien, blir Wallins motståndare i morgon. Kroaten har 20 vinster och 25 förluster. Med andra ord en rutinerad herre som dock har bränt sitt bästa krut i ringen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.