Sofia Olofsson efter första passet i den nya klubben: ”Känslan är på topp”

10816147_10153586194221393_1978265861_n-1

Sofia Olofsson, en av Sveriges främsta thaiboxare, har funnit känslan och lyckan igen. I sin nya klubb. 

Hon har fått tillbaka aptiten på thaiboxningen.

Nu ser hon fram emot att gå sin första match för Onechai.

– Som sagt jag körde mitt första morgonpass i morse med min nya klubb Onechai. Min nya tränare Peter Wetzelmayr. Vi körde teknik och fys. Känslan är på topp just nu. Det känns lätt att gå till träningen och Onechai har fått mig att känna lycka igen i thaiboxningen. Thaiboxning är verkligen kul igen. Min tränare är otroligt noga och lägger mycket energi och tid på mig som gör mig väldigt glad. Jag tror med min envishet och hans noggrannhet kommer nästa år bli ett toppen år med ännu mer vinster. Ser fram emot att gå min första match för Onechai, säger Sofia Olofsson till Mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.