Nionde raka för Otto Wallin

Otto Wallin tog sin nionde raka seger som proffs med en övertygande insats mot Ivica Perkovic, Kroatien, i tyska Oldenburg i kväll.

Perkovic gav upp efter fyra ronders boxning i matchen som var satt till åtta ronder.

– Det har varit ett fantastiskt år för mig. Jag har gått fem matcher, fem segrar och fyra stoppade motståndare. Jag är mycket nöjd med min utveckling, säger Otto Wallin som allt mer växer in i rollen som lovande tungviktsproffs.

– Perkovic var en besvärlig motståndare. En rutinerad kille (20–26, 15 KO) som ville överleva. Det var svårt att pricka huvudet så jag fick arbeta mot kroppen. Jag träffade bra och det tvingade honom till att ge upp.

Otto har nu 9–0 och 7 KO.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.