Hampus Henriksson: ”2015 blir året då jag går för guld”

1379331_593801510679197_2115413288_n
Hampus Henriksson är en av Sveriges bästa amatörboxare.

Skåningen, som boxas för Göteborg, sammanfattar 2014 som ett underbart år.

Nu blickar han framåt mot ett ännu bättre 2015.

Hampus säger till Mr Ringside:

”2014 har varit underbart. Allting har gått enligt planen, jag har lyckats med de mål jag satt upp och allting känns stabilt. Det har hänt mycket i år. Jag har lärt mig träna rätt, jag vet precis vad jag ska träna mot och motivationen är spikrak. Jag skulle tro att 2014 kommer bli det året som jag kommer blicka tillbaka på om 15 år och säga att, ”där hände det” för det är under detta år som jag blivit elit både mentalt och fysiskt. Jag är fortfarande ung och har mycket kvar att jobba på men jag är övertygad om att jag följer rätt väg.

Angående 2015 så är jag övertygad om att det blir det år då jag börjar ta plats internationellt på allvar. Jag är missnöjd om jag inte tar medalj på de stora internationella mästerskap som går av stapeln nästa år. Att ta medalj på dessa kommer att ändras från ”en realistisk förhoppning” till ”en målsättning” Och om jag satsar på medalj, så satsar jag givetvis på ädlaste valören. 2015 blir året då jag går för guld.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.