Lina Skoghagen åker till Kuba igen: ”Ingen vila”

10859682_10152931404902743_573053812_n

Lina Skoghagen är en ung och lovande boxare i Höllviken. För inte så länge sen var hon en månad på Kuba för att träna i en fantastisk boxningsatmosfär. Lina blev eld och lågor över vistelsen på Kuba och nu är det dags igen. På söndag sticker hon iväg på en ”boxningssemester”. 

”Efter min senaste tävling i Tyskland har träningen flutit på som vanligt och jag har tränat på inför kommande tävlingar.
Träningen känns bra och jag känner att jag blir starkare och snabbare. På fredag går jag match mot en dansk tjej, på BK Fox julgala i Malmö. Sen firar jag jul med familjen på lördag och sen flyger jag till Kuba tidigt söndag morgon för
18 dagar semester. Men det blir ingen vila för det, utan jag ska träna som vanligt och ladda upp inför Golden Girl-turneringen som går den 9-11 januari.”

På bilden ovan ser vi Lina i träningstagen under den förra vistelsen på Kuba.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.