Mikaela Laurén i Las Vegas: ”Känns så overkligt”

Mikaela Laurén tillsammans med legenden Oscar de la Hoya i Las Vegas. Foto: privat

Mikaela Laurén tillsammans med legenden Oscar de la Hoya i Las Vegas. Foto: privat

WBC-världsmästaren Mikaela Laurén är just nu i Las Vegas och frotterar sig med idel boxningsadel. På bilden syns Mikaela tillsammans med en av de största, den tidigare OS-guldmedaljören och världsmästaren Oscar de la Hoya. En av Mr Ringsides absoluta favoriter.

Här är en rapport från Mikaela (som gärna ser att ni ”Jerring-röstar” på henne.

– Det känns helt overkligt att vara en i WBC-familjen och att få uppleva allt detta. Att få vara på plats i Las Vegas med så många otroliga Champs samtidigt är som en dröm. Men såååå häftigt! Har blivit starstruck mer än en gång. Och att få uppleva detta med min familj känns fantastiskt roligt. Först NU har jag nog fattat hur stort det är att jag faktiskt vunnit en WBC-VM-titel. Ni ska jag jobba ännu hårdare för att försvara den och stanna i WBC-familjen.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.