2014 – året då Simon gjorde succédebut

10540346_754825791243434_7936299165026526433_n

Det är alltid spännande när boxare och kampsportare ska debutera.  Under 2014 gjorde Malmöboxaren, lätt mellanvikten  Simon Henriksson, sin proffsdebut. Det skedde i Malmö mot Aleksander Ristoski. Simon klev in i Amiralen som en ”king” och publiken jublade. Men så särskilt många slagväxlingar blev det inte innan matchen var över. Simon vann på ko mot en motståndare som inte var något större nummer. Men en snabb seger i en proffsdebut är alltid något extra.

Match nummer två för Simons del kom i november. Även då var arenan Amiralen. Den här gången mot Mamuth Gorda och Armand Krajnc boxare fick det betydligt tuffare den här gången. I en bra match stod Simon till slut som segrare på poäng.

Simon Henriksson satsar allt på sin boxning.

Han planerar att i början av 2015 åka till Hollywood för att där träna med de bästa.

Simon Henriksson har som mål att bli bäst en stor champ.

Det är bra att ha en hög målsättning.  Mr Ringside önskar den här goa killen all lycka i proffslivet.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.