Pållan Carlsson hoppar SM för livet i Thailand

10836627_10154937754740125_1068718178_n

Pållan Carlsson älskar thaiboxning.  Då är det inte så konstigt att man förverkligar sin dröm genom att åka till sportens hemland. Här kommer en rapport från Pållans ”ljuva” thaiboxningslivet i Thailand.  För Pållan och många andra fighters är det ljuva livet att få slita ont i thaiboxningens hemland.

”Sedan sedan jag började att träna Muay Thai har jag haft en dröm att åka till dess hemland och utöva nationalsporten.  Min resplan var att åka till Thailand i två månader från september till november, siktet var att träna inför SM.

Nu och flera månader tillbaka har jag levt nakmuay livet i dess hemmiljö. Och därför beslutade jag att hoppa SM och stanna i värmen och ta de matcherna jag fått erbjudande om här.
Jag startade min resa i Hua Hin och tränade  fem veckor på Grand Muay Thai tillsammans med ett härligt gäng från jordens alla hörn.
Efter min träning på Hua Hin valde jag att åka vidare till Koh Samui och Pinyo Muay Thai.
För Pinyo Muay Thai har jag gått min första match här i Thailand mot en duktig och erfaren thai tjej. (Jag vann på knock i 3:e ronden) och nu på lördag väntar min andra match mot en italienska.
Sen blir siktet inställt på matchen i Kina 27/2.
Upplägget nu innan lördag tränar jag hårt med Mr Wech och två svenska tjejer från Göteborg.
Elli Ekström, en ung, duktig och teknisk tjej som har levt nakmuay livet i 1 år och sju månader. Under hennes tid här har hon hunnit med 23 matcher och förbereder sig för match 24 som äger rum den 5 januari.
Madelene Häggström, också hon en ung tjej som lever ut sin dröm om att få träna i Thailand.Det är kul att se hennes utveckling pass efter pass,tuff och stark tjej. Madelene kommer att gå sin första Muay Thai fullkontaktsmatch i januari här i Thailand. Spännande
Tankarna har såklart gått fram och tillbaka ang SM. Men livet här och mötet med underbara människor längst resans gång har gjort att jag vill stanna. Har inget bokat datum hem än. Så vi för se när jag landar på svensk mark igen och förenas med mina matroser på Slagskeppet och deras nya lokaler :)) Saknar er.
Jag önskar alla mina vänner ett stort lycka till inför SM Kör hårt!!!!
Massa kramar Pållan.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.