Sven Fornling om titeldrömmar och bröllopet: ”2015 blir ett toppenår”

10898187_839577029434976_1448611024881159817_n

Sven Fornling har gått från klarhet till klarhet som proffsboxare. Han har avverkat  fem matcher och vunnit alla.  Nu tar han sats mot en spännande framtid. Han hoppas på en titelmatch. Och i maj ringer bröllopsklockorna…

Sven till Mr Ringside.

”Med 2014 snart till ända är det dags att se framåt mot nya utmaningar. I år blev det fyra matcher. Min förhoppning är 5-6 matcher under det kommande året – sen beror ju det givetvis på hur många ronder och hur tuffa motståndare det blir. Är det fighter som den senaste på Amiralen hade jag kunnat köra en match i veckan, men det främsta målet är att steppa upp motståndet. Jag vill framåt och under 2016 etablera mig som en utmanare till exempelvis en europatitel. Boxningsmässigt vet jag att jag är redo om jag bara får matchrutinen av några längre fighter. Jag vill möta någon annan i min vikt i Norden under 2015 och kommer fortsätta hetsa vissa av boxarna för att få igenom en så uppgörelse. Det är viktigt att det byggs upp ett intresse för proffsboxningen här hemma för att sporten ska växa – och vilket bättre sätt finns då än nordiska uppgörelser? Där tror jag boxningen har en del att lära av MMA. Jag har lagt mycket mer vikt vid min teknik än tidigare under slutet av 2014. Det i kombination med min fysik kommer bli en hänsynslös kombination för kommande motståndare, jag är redo så bara bring it on! På ett personligt plan är en annan rolig sak att jag och min fästmö Tove gifter oss i maj och åker sen på en långresa till USA – mycket talar för att 2015 kommer bli ett toppen år.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.