VM-match på gång för Mikaela i USA

Foto: Kristoffer Gamdrupp

Foto: Kristoffer Gamdrupp

Det har varit ett fantastiskt år för  Mikaela Laurén.  I november besegrade hon Aleksandra Magdziak Lopes och blev världsmästare för WBC, en av de tyngsta organisationerna.  Nu står ett nytt år för dörren.  Nya utmaningar väntar Mikaela.  Mr Ringside bad vår champ att titta in i kristallkulan.

Här är hennes rapport:

”Förhoppningarna är så klart många inför 2015 men detta är boxning och då jag är egen manager och promotor så är det otroligt mycket som måste till för att året ska bli framgångsrikt. Men jag har ett bra gäng runtomkring mig som har lovat att försöka stötta så jag hoppas att det ska fungera och underlätta lite för mig. Först och främst så är det en SVT -TV-serie på gång om mig nu i vår, samt en ny längre dokumentär vilket känns otroligt spännande och stort. Jag har en match på gång över Atlanten i slutet av mars där tanken är att jag ska försvara WBC-titeln och inväntar kontrakt på det. Samtidigt så är målet att arrangera en egen stor gala på hemmaplan i slutet av våren början av sommaren. Drömmen vore att kunna åka till USA och träna en längre tid för att förbereda mig inför mina fighter men det är en ekonomisk fråga så jag hoppas på att få in lite sponsorer, samtidigt som vi har en ”crowd funding” som ska starta nu i januari på gång. Många järn i elden med mig som vanligt alltså.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.