Sofia Olofsson om de stora målen i år

10893738_10153652316441393_341849089_n

Sofia Olofsson är ett tungt namn inom svensk thaiboxning.  Sofia är även en het blågul kandidat på de internationella mästerskapen framöver.  Här kommer en liten hälsning från Sofia på årets första dag.

Sofia till Mr Ringside:

”Jag ser fram emot mitt år 2015 jag har ny klubb och med min fantastiska tränare Lex så känns allt riktigt bra nu inför det nya året.

Just nu håller jag på att ladda upp inför SM vilket känns väldigt bra.
Men mitt stora mål under 2015 är VM-guld (Thailand).Jag bara ska ha det i år! Och det jag ska jaga och träna för hela året tills det är dags.
Sen så hoppas jag bara att jag får gå mycket matcher gärna utomlands mer och förhoppningsvis en resa till Thailand så jag kan få slåss där också. Jag hoppas och tror på ett bra år”.

Nyårsafton blev det träning och ett Nyårslopp för Sofia.

Hon säger till Mr Ringside:

”Nyårsloppet var bara ett lopp på en mil, jag gillar att springa och springer gärna lopp och så, för det är så himla kul.  Så jag sprang nyårsloppet igår efter min morgonträning med Lex och så kom jag tvåa bland massa löpare från olika löparklubbar, det var kul. Jag kan verkligen slappna av när jag springer och bara njuta för det är  ingen press utan jag gör det bara för att jag älskar att springa”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.