Pållan Carlsson: ”Domslutet blev en chock”

10884533_10154984330980125_188350416_nThaiboxaren Pållan Carlsson är ute på ett stort äventyr i Thailand. Det handlar om stenhård träning varje dag.

I lördags gick hon huvudmatch mot en italienska. Domslutet blev dock en chock för Pållan.

Här kommer en Pållan-rapport från Koh Samui till Mr Ringside:

”Nu har lördagen passerat och det var då jag gick min match på Super PRO galan i Phetch Buncha Stadium mot Valentina från Italien. Dagarna innan match är olika för alla och även från match till match.

Denna gång kände jag mig mer nervös, (det är den största galan jag någonsin gått). Känslorna gick upp och ner, antar att många som sysslar med kampsport känner igen sig. Jag vände mig då till tryggheten, slagskeppet. Jag fick bra stöd av mina vänner Ricardo, Max och Teemu som bekräftar att de tror på mig när jag själv tvivlar, det är värt guld. Tack!!! När matchdagen infann sig kände jag mig lugn, bra och stark.

Mina förberedelser gick som planerat. Det blev en lång väntan då vi var sista matchen på galan.

Med stödet från läktarna av både svenska turister, vänner från Pinyo och slagskeppare, gick jag med glädje in i ringen. Vilken känsla! Ronderna löpte på bra och jag kände att jag hade kontroll. I tredje rondvilan sa huvudtränaren ”du har matchen gå bara in och håll avståndet”. Blev kanske inte riktigt så men kändes ändå bra.

När matchen var klar gick vinsten till Valentina. Det blev en chock för mig, mina coacher, publik och inte minst Valentina själv. Med ett buande från läktarna på grund av domslutet lämnade jag ringen. Det diskuterades öppet i efterhand att domarbeslutet hade med bettingen och pengar att göra. Tydligen hade jag blivit bettad högst och det hade inneburit en stor förlust för stadion om jag vann, vilket är tråkigt i tävlingssammanhang.

Men det är ingen idé för mig att spekulera i domslutet utan jag blickar framåt. Utan skador har jag redan nu tränat ett pass och ikväll väntar pass nummer två.

Tack igen för allt stöd och för dem som tror på mig!

Betyder mycket ska ni veta.

Kramar från Thailand /Pållan.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.