Mats Nilsson ger upp sin karriär

En första klassens fighter har gjort sin sista match. Helsingborgaren Mats Nilsson, 31,  säger tack och adjö till UFC och MMA. Fighten i Las Vegas för ett par veckor sen blev hans sista.

– Visst är det lite vemodigt. Men jag har fått allt jag ville och lite mer därtill. Vad mer kan jag åstadkomma. Jag är extremt stolt över vad jag åstadkommit, säger Mats Nilsson till Helsingborgs Dagblad.

Mats har haft en fantastisk karriär inom kampsporten. Tre gånger har han vunnit VM-guld i submission wrestling. Han gjorde två matcher för UFC. Matchen den 3 januari mot ryssen Omri Akhmedov slutade med förlust.

– Jag hade helst slutat med en vinst, men jag tycker ändå att jag slutar med flaggan i topp, säger Mats Nilsson, som förutom MMA har tävlat i submission wrestling, judo och brasiliansk jujutsu. Totalt har han gjort över 400 matcher.

Mr Ringside tackar Mats för all den underhållning han har bjudit på och önskar honom lycka till i framtiden.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.