Elin Öberg inför SM: ”Nu kör vi”

10937648_10152782824199263_1288356717_n

Elin Öberg är en av Sveriges mest lovande thaiboxare.  Hon har som junior tagit EM-guld och VM-brons. Nu ska hon tampas med de ”stora tjejerna” på SM i Örebro. Det blir oerhört intressant att se vad Elin kan åstadkomma bland seniorerna. 

Du går från junior upp till senior nu på SM i Örebro, lördag-måndag Hur känns det?

– Det känns bra. Förväntar mig bra matcher och tufft motstånd. Det finns många fler tjejer i min viktklass bland seniorerna än juniorerna, så det är kul.

– Jag var  inte med på junior -SM för att det bara fanns en tjej i min vikt och då kändes det inte värt att åka ända till Lund för att gå en match och även pga skaderisken. Då det bara var en vecka före SM. Förberedelsen har inte varit annorlunda från tidigare gånger har haft bra sparring med många duktiga fighter. Nu kör vi.

Mr Ringside önskar den här ambitiösa och duktiga tjejen lycka till på SM och hoppas att hon är med på måndagens finalpass. En sak kan vi vara övertygade om och det är att Elin Öberg kommer taggad till sitt första senior-SM.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.