Skada stoppar Bianca Antman i SM

10589933_10152577399946570_1139553086_nSkador är idrottarens stora gissel. Bianca Antman hade sett fram mot SM i Örebro. Men en handskada sätter nu stopp för SM-deltagandet i -51-kilosklassen.

– Jag har tyvärr blivit tvungen att hoppa av SM då jag har fått en spricka i handleden och får nu inte slå med handen på fyra  veckor. Det är  jättetråkigt då jag verkligen såg fram emot att ställa upp i år och extra kul att de va så många i min vikt men men det är sånt som händer och jag får satsa på andra mål i år och ta SM nästa år istället, säger Bianca Antman till Mr Ringside.

Bianca har SM-silver i både thai och kick och var en av favoriterna att vinna guld i år.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.