Överraskande förlust för Sabina Landén Mårtensson

Sabina Landén Mårtensson  hade ställt in sig på SM-final, men det blev respass i kvalet mot Evelina Wikner. På sin facebook-sidan skriver Sabina:

”Jag visste att det skulle bli tufft att gå upp i ringen under omständigheterna och visste faktiskt inte om eller hur många ronder jag skulle klara. Men jag gav mig f*n på att jag skulle ge allt. Och det gjorde jag! Det räckte dock inte. Tråkigt att ”ge bort” en vinst så. Samtidigt är jag nöjd över att jag ställde upp i SM. Jag hade ångrat mig annars och gått och funderat på hur det skulle ha gått. Nu fortsätter jag att äta mina järntabletter så att jag kan bli av med både järn- och blodbrist. Jag vill kunna andas ordentligt igen och orka träna igen!”.

Sabina gjorde hemlighet av att hon siktade på SM-guld i -57-kilosklassen. I stället blev det en tung förlust. Men Sabina är en fighter och kommer igen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.