Sandra Bengtsson: ”Jag har känt mig stark, laddad och redo”

 

10943474_768763899882420_559004840_n

Sandra Bengtsson var stark, laddad och redo för att  att ta hem SM-guldet.

Så blev det också.

Måndagen slutade med SM-guld för Sandra.

Den lyckliga SM-guldmedaljören säger till Mr Ringside efter finalvinsten över Emma Thyni.

”Att vinna SM guld i år känns lite som en revansch från förra årets silver. Så känslan så här direkt efteråt är ganska överväldigande. 

Även om man står själv mot motståndaren i ringen så är man långt ifrån ensam. Ett särskilt tack till alla träningskamrater på OneChai. Som kämpat vid min sida och som ska känna sig delaktiga i denna vinsten. Likaså till alla tränare på klubben.
Framförallt tack till Peter Wetzelmayr, huvudtränare, coach och god vän. Han hade redan i början av året satt upp en plan inför SM som vi hållt oss till. Jag har fullt förtroende för honom och aldrig tvivlat på det han säger. Ger man han hundra procent och engagemang så tar han en dit man vill. Något som detta SM är bevis för, även förra årets EM guld.
Det har varit en intensiv helg med tre bra matcher och motståndare.
Formen är där den ska vara. Jag har känt mig stark, laddad och redo. Något som också visade sig nu.
Nästa match på gång just nu är en K1 match i Borlänge den 14:e februari. Annars är det självklart EM och VM som gäller. Det är min tränare Peter Wetzelmayr och min träningskompis Jay som är på bilden”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.